blaupunkt bluebot xboost bpk vcbb1xb aan het opaden

Blaupunkt Robotics

Stofzuigen en Dweilen

Blaupunkt Bluebot XTREME grondig dweilen Blaupunkt XTREME schoonmaken

Bespaar tijd

Wanneer deze robots een ronde te maken om stof te zuigen, zijn ze ook in staat om met een vochtige doek de vloer te dweilen. Zo heb jij meer tijd om naar je favoriete serie te kijken.

Schoner huis

Doordat de robotstofzuiger in staat is om naast het stofzuigen te dweilen, zul je minder last hebben van allergieën en stofdeeltjes in huis.

Reviews

Vind hier alle reviews over deze robotstofzuigers

Jokadoki

Blaupunkt XTREME

Niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste robot op de markt. Na lang twijfelen zijn we voor deze gegaan op basis van de verhouding pluspunten - prijs.

Er is enkel een vrouwen- en een kinderstem beschikbaar. Kinderarbeid vonden we te wreed, dus zijn we voor de vrouwenstem gegaan. Waar we eerst onze robot 'Jeeves' wilden noemen, is het nu dus 'Carmen' geworden. Tot daar onze intentie om genderrollen te doorbreken...

Ons Carmen is heel graag gezien. Je wordt blij als je haar ijverig ziet stofzuigen en de vloer er al netjes bij ligt, wanneer je zelf stopt met werken. Om geen valse illusies te creëren: bij het dweilen krijgt ze hardnekkige moddervlekken niet weg, maar je ziet aan haar dweildoekje dat ze wel degelijk vuil oppakt en de vloer proper maakt. Verwacht dus niet dat je nooit meer zelf de rol van Assepoester moet opnemen. Maar ze is wel een goede helper. En ze klaagt niet :-)

Quitaaaa

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Wij hebben onze robot stofzuiger gerrit nu een half jaar in gebruik. Fantastisch apparaat met 2 konijnen in huis. Stofzuigt beter dan wij zelf doen.
Dweilfunctie ook handig. Moet wel het kleed even “omvouwen” zodat onze Gerrit hier niet overheen dweilt. Stofzuigen over t kleed werkt ook fantastisch

dennis18121995

Bluebot XTREME

De Blaupunkt zuigt dagelijks de hele benedenverdieping hier. Henk is zijn naam.
Henk luistert goed en word nooit boos.
Roep: Henk stofzuig de keuken en het gebeurt. Dat werkt niet als ik dat naar mijn wederhelft roep.
Henk is soms wel overdramatisch. Als hij zich onder een stoel wurmt roept hij dat hij opgesloten zit. Dat valt best mee natuurlijk. Hij rent altijd op de afgrond van de trap af om dan 1cm voor hij valt toch maar te stoppen. Alles om je te laten schrikken. Goede oude Henk.
Dweilen gaat ook prima maar vervangt geen goede schrob beurt.