blaupunkt bluebot xboost bpk vcbb1xb schade voorkomen

Wie zijn wij?

Blaupunkt Robotics

Hoe kunnen wij bijdragen aan een

slimmer en makkelijker leven?

Vanuit deze vraag en een passie voor slimme apparaten is Blaupunkt robotics in 2017 gestart. Met als missie consumenten blij maken met slimme producten die écht van toegevoegde waarde zijn op hun dagelijks leven.

Hieruit is de Blaupunkt Bluebot robotstofzuiger ontstaan

Een robotstofzuiger die verwachtingen overtreft door zijn prestaties en kwaliteit. Een kwaliteit die gewaarborgd wordt door veel testen, strenge kwaliteitscontroles en nauwe contacten met onze fabrieken.

Wellicht ken je Blaupunkt, opgericht in 1924, van hun autoradio's of andere productcategorieën. Wij hebben 100% focus op de robotstofzuigers, onze robots zijn herkenbaar aan de Bluebot series.

Bij Blaupunkt robotics staat onze passie voor slimme
apparaten centraal. Laat ons je dagelijks leven makkelijker maken.

Blaupunkt XVAC rustige schoonmaak

Wij willen dat onze gebruikers echt vrolijk worden van onze producten.

Bluebot xtreme woonkamer impressie

Vanuit die gedachte werken wij. Daarom richten wij ons op onze klanten en stellen hun behoeften centraal.

blaupunkt bluebot xtreme obstakels herkennen

Onze producten worden niet door 1 partij maar door 3 partijen (onafhankelijk) uitvoerig getest. Dit Creëert kwaliteit en veiligheid.

Blaupunkt XTREME vloer stofzuigen

Al onze robots zijn super gemakkelijk in te stellen via de Bluebot app. Zodat jij echt de tijd hebt voor iets anders dan schoonmaken.

Reviews

Mediamarkt logo

Sandye

Blaupunkt Bluebot XTREME

De blaupunkt bluebot XTREME robotstofzuiger wordt hier om de twee dagen ingezet om de benedenverdieping te stofzuigen. Dagelijks zorgt zij ervoor dat de kruimels vanonder de keukentafel verdwijnen, we hebben haar hiervoor geprogrammeerd.

Coolblue logo

Anique

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Wat ben ik blij met deze robotstofzuiger. Op dit moment zit ik op de bank van mijn zondag te genieten terwijl Billie (zo heet ie) aan het stofzuigen en dweilen tegelijk is. Heerlijk.

Bol.com logo

Mary U.

Blaupunkt Bluebot XVAC

Maakt minder geluid dan de vaatwasser. Had verwacht dat 90% van het haar in borstel zou draaien en dat ik halverwege de vloer hem leeg zou moeten halen maar bijna alle haar gaat in de stofbak. Zuigkracht echt goed.

blaupunkt robotics before foto vloer schoonmaken

Before

blaupunkt robotics After foto vloer schoonmaken

After

Slepen

Wij helpen je graag

Voor directe ondersteuning en vragen over onze producten, kunt u het Blaupunkt contact formulier invullen. Vergeet hierbij niet het type robot, plek van aankoop en de aankoop datum in te vullen. Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk oppakken.