blaupunkt robot vacuum cleaner app

Software ondersteuning Blaupunkt Robotics Europe

Blaupunkt firmware download

Firmware upgrade

Upgrade firmware is mogelijk met behulp van de Bluebot applicatie. Als nieuwe firmware wordt gedetecteerd, upgrade deze dan volgens de melding in de Bluebot applicatie. Het batterijniveau moet ≥50% zijn tijdens de firmware-upgrade, plaats alvorens de upgrade te starten het apparaat indien nodig op het oplaadstation. De robot moet met Wi-Fi zijn verbonden om de upgrade uit te kunnen voeren.

Zoekt u informatie over uw type firmware van uw Blaupunkt Bluebot robotstofzuiger?

Ga naar de Bluebot applicatie > selecteer uw robot > ‘’Meer’’ > ‘’Meer informatie‘’. Hier vindt u op welke firmware versie uw robot draait.

Tot wanneer wordt de software ondersteund?

Wij garanderen consumenten dat wij onze robots ten minste 2 jaar vanaf de productintroductie met software-updates ondersteunen. Dit betekent echter niet dat wij na 2 jaar stoppen met de ondersteuning, zo heeft de Blaupunkt Bluebot XBOOST in januari 2022 nog een update gehad (introductie november 2019). De ondersteuning hangt af van verschillende factoren, zoals de specificaties van de robot en in hoeverre de software- of hardwarecomponenten de update kunnen doorvoeren.

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze Support afdeling door te mailen naar:  support@blaupunktrobotics.eu.