Aanbod bij partners

Blaupunkt Bluebot XTREME grondig dweilen Blaupunkt XTREME schoonmaken

Klantenservice

Wanneer er een product bij een partner (Coolblue, Mediamarkt of Bol) gekocht wordt, kan dezelfde klantenservice worden verwacht als bij een directe aankoop op onze website. Er wordt altijd gestreefd naar het geven van de beste service, ongeacht waar de aankoop wordt gedaan. Het is belangrijk dat een klant altijd tevreden is.

Garantie

De garantie op onze producten geldt ook bij aankopen die gedaan zijn bij onze partners (Coolblue, Mediamarkt of Bol). Er kan worden gerekend op dezelfde garantievoorwaarden als bij een directe aankoop bij ons. Zo is er altijd een zorgeloze gebruikservaring.

FAQ

Op de FAQ-pagina van Blaupunkt Robotics zijn antwoorden te vinden op de meestgestelde vragen over de robotstofzuigers. Of er nu vragen zijn over het gebruik van de robot, garantievoorwaarden of technische ondersteuning nodig is. De FAQ-pagina biedt uitgebreide informatie en helpt snel verder. Bezoek de FAQ-pagina om direct antwoorden te vinden en optimaal van de Blaupunkt robot te genieten. Mocht het passende antwoord niet gevonden worden op de FAQ-pagina, dan is de klantenservice altijd beschikbaar voor vragen.