Hoe gebruik je de Bluebot COMFORT Plus?

Hoe gebruik je de Bluebot COMFORT Plus?

Hoe gebruik je de Bluebot COMFORT Plus?

Kom alles te weten over de Blaupunkt Bluebot COMFORT Plus. Hier vind je product details, handleidingen en instructievideo’s, zodat jij optimaal gebruik kunt maken van jouw robot. Hieronder is de handleiding te downloaden welke in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans en Portugees is opgemaakt. 

Instructievideo's

Bekijk hieronder de how-to, tips & tricks video’s en ontdek de Blaupunkt Bluebot COMFORT Plus. Alle video’s zijn te vinden in ons Youtube kanaal voor de COMFORT Plus robotstofzuiger: support video’s en Bluebot app instructie video’s. 

Installatie & onderhoud

Als je goed voor je robot zorgt, heb je er langer plezier van. We leggen je in onze instructievideo’s uit hoe je dat doet.

Installatie

Voordat je je Bluebot robotstofzuiger voor het eerst gaat gebruiken, moet je ervoor zorgen dat hij verbonden is met de Bluebot App. We leggen je in een paar simpele stappen uit hoe je dat doet.

Stofzak

Bekijk hoe je de stofzak kan verwisselen in het automatische afzuigstation. Het station geeft aan wanneer deze vol zit.

Hoofdborstel

Bekijk in deze video hoe de hoofdborstel te reinigen en te onderhouden.  Let op: het is belangrijk dit regelmatig te doen voor het behoud van de zuigkracht.

App uitleg

Je Bluebot robotstofzuiger bedien je gemakkelijk via de Bluebot app. In de instructie leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw robot verbindt met de Bluebot app.

In de Bluebot app video’s vind je losse instructies voor instellingen en mogelijkheden binnen de Bluebot app.  Op ons Youtube kanaal zijn alle instructies video’s beschikbaar.

Bluebot app connection

Restricted area set-up

Room editing

Accessoires

Optimaal gebruik maken van de resultaten van de motor en de levendsduur van je robot? Dat doe je door onderdelen zoals de HEPA-filter en de zijborstels op tijd te vervangen. Vergeet ook niet de stofzak op tijd te vervangen in je automatische station. Nieuwe accessoires nodig? Koop deze dan gemakkelijk in onze webshop. Ook voor de Blaupunkt Bluebot COMFORT Plus. 

Contact

Heb je nog een vraag over het gebruik of onderhoud van je Bluebot robotstofzuiger? 

Neem op werkdagen contact met ons op tussen 09:00 – 17:00. 

© Blaupunkt Robotics
Open Chat
Need Support?
Can we help you?
We will reply within office hours (09:00-17:00 from Monday to Friday).
Please make sure to send us all information:
> Robot model (e.g. XBOOST)
> Robot S/N (e.g. VCBB1XS011811583)
> Purchase receipt in case of a defect
Rather e-mail? Please contact us via support@blaupunktrobotics.eu.
We will do our best to reply ASAP.