Hoe komen onze robots uit de test

Bluebot Blog

''Een robotstofzuiger waar je echt iets mee kan"

Wij van Blaupunkt robotics zijn natuurlijk erg trots op onze schoonmaak robots, maar wat nog veel belangrijker is, is de mening van onze klanten. Zijn zij helemaal in hun nopjes met hun robot of vinden ze het toch minder goed? In deze blog gaan we in op reviews en testen waar onze robots aan ondergaan zijn.

Hoe worden onze robot beoordeeld

Onze robots zijn op veel grote platformen beschikbaar, zo staan wij op Amazon, Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en nog veel meer platformen door heel Europa. Het voordeel aan deze platformen is dat alle klanten daar geheel anoniem hun reviews achter kunnen laten. Zo krijgen wij dus dagelijks veel reviews en weten we precies wat onze klanten wel en niet fijn vinden. Zo heeft onze XTREME bijvoorbeeld een review score van 9/10 en op Bol.com een 4,5/5. Ook worden onze robot getest en gereviewed door een aantal affiliate websites. Neem bijvoorbeeld Debesterobotstofzuiger.com. Zij hebben onze robots getest op een parcour met allerlei verschillende onderdelen en vervolgens een beoordeling gegeven op basis van de functies, de werking en de prijs. Onze XTREME robotstofzuiger is hier als beste uitgekomen.

Wat vinden klanten van onze support

Wij vinden goede klantenservice super belangrijk. Of je nu een probleem hebt met je robot of je komt er niet helemaal uit, wij willen dat iedereen zo goed mogelijk geholpen wordt. Wij vinden het dan ook heel erg belangrijk dat onze klanten dit ook op deze manier beleven. Daarom zijn wij ook heel erg trots op onze 4,4 score op Trustpilot. Enorm fijn om vaak terug te lezen dat de meeste van onze klanten zich gehoord en geholpen voeld.