Unterstützung

Bedienungsanleitungen

App Anleitung

Veelgestelde vragen

Zet Bluebot robotstofzuiger uit en druk vervolgens aan de bovenkant op —PUSH—. Hierdoor zal de stofzuigrobot Bluebot opengaan en kunt u het stofbakje uitnemen. Aan de bovenkant van het bakje zit een borsteltje, dat kun u gebruiken om het HEPA filter schoon te maken. Dit HEPA filter mag niet nat worden. De rest van het bakje kun u leegmaken boven een vuilnisbak en/of met water afspoelen. Laat het bakje goed drogen voordat u het weer terugplaatst in Blaupunkt Bluebot robotstofzuiger.

De standaard zuigmond met de rubberen rand is geoptimaliseerd voor stofzuigen van gladde vloeren en voorkomt dat haar vast gaat zitten. De zuigmond met de draaiende borstels werkt beter voor vloeren die extra vies zijn en werkt goed om tapijt mee te reinigen.

Deze magneetstrip is een zogenoemde zone verdeler. Het kan gebruikt worden om Bluebot robotstofzuiger binnen specifieke gebieden in uw huis te houden. De magnetische strip gebruikt u voor het stofzuigen: plaats de magneetstrip (platte kant omlaag) om de zone te blokkeren: de robotstofzuiger detecteert de strip en vermijdt het oppervlak. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een waardevolle vaas beschermen, voorkomen dat Bluebot stofzuigrobot uw hoogpolig tapijt oprijdt.

De dweil met klittenband moet aan de onderkant van de watertank bevestigd worden. Vul de watertank met water en eventueel een klein beetje allesreiniger. Zorg dat het rubber dopje van de tank goed gesloten is. Draai robotstofzuiger bluebot om en plaats de watertank zodat de 2 kleine pinnetjes en 2 grotere pinnen van de watertank in Bluebot passen. Draai stofzuigrobot Bluebot terug en zet hem aan. Het water uit de tank verspreid zich vanzelf in de dweil.

Mode 1111: Automatisch. Bluebot stofzuigrobot tast de volledige omgeving af en bepaalt zelf hoe deze het beste schoon te maken is.
Mode 2222: Spot. De Bluebot robotstofzuiger gaat in cirkels schoonmaken als hij locaties met veel vuil tegenkomt. Druk eventueel ook handmatig op ‘SPOT’ op de afstandsbediening als Bluebot robotstofzuiger in de buurt is van een locatie die erg vuil is.
Mode 3333: Randen. Blaupunkt Bluebot robotstofzuiger gaat schoonmaken langs randen en muren.
Mode 4444: Zig-zag. Bluebot robotstofzuiger gaat in rechte banen schonen maken.
Druk op ‘MODE’ op de afstandsbediening terwijl Bluebot aan staat.

U kunt Bluebot robotstofzuiger enkel programmeren als hij aan staat of aan het opladen is.
 Stel eerst de klok van Bluebot in: druk op uw Bluebot op de ‘Scheduling’ knop (deze bevindt zich net boven het woord). Vier lampjes gaan dan branden: Charging, Spot Mode, Scheduling en de ’ ‘ knop. U kunt nu de uren van de tijd instellen. Druk op ‘Charging’ om in uren omhoog te gaan en ‘Spot Mode’ om in uren omlaag te gaan. Als de uren goed ingesteld staan, druk dan op de ’ ‘ knop. U kunt nu de minuten instellen met dezelfde knoppen. Als u klaar bent, druk dan op de ’ ‘ knop om de tijd op te slaan. Wanneer u tussentijds op ‘Scheduling’ drukt dan annuleert u het instellen van de tijd. Als u de klok van Bluebot ingesteld heeft, dan kunt u nu programmeren hoe laat hij automatisch moet gaan stofzuigen. Druk 3 seconden lang op ‘Scheduling’. Gebruik, net als bij het instellen van de klok, weer de knoppen ‘Charging’, ‘Spot Mode’ en ’
u niet (meer) dat Bluebot automatisch gaat schoonmaken, stel dan zijn automatische tijd in om 00:00.

U kunt ons bereiken op: support@blaupunktrobotics.eu
Ons team helpt u graag verder!

Ja, in de doos zitten 2 extra borstels en 1 extra HEPA filter.
Daarnaast zijn extra HEPA filters en borstels los te koop.