Bluebot Blog

Bluebot Blog

''Billy mijn hightech mantelzorger''

Niemand stofzuigt voor z’n lol. Maar Niki Rap heeft er echt een hekel aan. Door haar fysieke beperking kan ze niet met een stofzuiger omgaan. Op zoek naar oplossingen stuit ze op de Blaupunkt Bluebot XTREME robotstofzuiger met dweilfunctie. ‘Ik noem hem Billy, mijn hightech mantelzorger.’  Haar hele verhaal lees je hier

Robotstofzuigers van Blaupunkt Bluebot

Bluebot is sinds 2018 een sterke speler op de markt van de robotstofzuigers. Ons doel is om te blijven innoveren en om kwalitatief hoogstaande schoonmaakrobots op de markt te brengen waar we veel huishoudens blij mee maken. We ontwikkelen en produceren verschillende types robotstofzuigers, zodat er altijd wel een is die bij jouw huishouden past. Onze schoonmaakrobots zijn echte superhelden en hebben al veel podiumplaatsen bemachtigd. De Bluebot XTREME, onze ultieme 360 graden laser robot, won in 2021 bijvoorbeeld de ‘innovation award’. Trots zijn wij op de reacties die we van onze klanten krijgen. “Bluebot blijft innoveren, het nieuwe model is echt een vooruitgang!’. ‘Deze slimme schoonmaakrobot komt echt overal’. Zelf het gemak van een robotstofzuiger ervaren? Koop je Bluebot bij een van onze partners of via onze webshop.

Hoe worden onze robots ervaren

Benieuwd naar hoe onze robots worden ervaren door onze klanten, wat affiliate websites van onze producten vinden en wat de gedachte zijn over onze klantenservice? Lees dan snel onze nieuwste blog.

Bluebot Support

Heb je nog een vraag over het gebruik of onderhoud van je Bluebot robotstofzuiger? 

Neem op werkdagen contact met ons op tussen 09:00 – 17:00.